Ellentámadás a BÉT-en

A hétfői lanyha oldalazás után a pesti parkett irányadó indexe ma jelentős réssel nyitott 19 450 pont környékén.
NAPI, 2009. szeptember 1. kedd, 09:25

A BUX teljesítményét figyelembe véve - az irányadó index a nyitás után nem sokkal már a 19 600-as szinteket ostromolta, percek alatt bajárva azt a sávszélességet, amelyet a tegnapi kereskedés során befogott, csak 200 ponttal magasabban - a reggel nem a shortosoknak kedvezett.


A nyitás utáni percekben az OTP 1,4  százalékos pluszban az 5 ezres mérföldkő felé vágtázott, amelytől csak néhány forinttal maradt el.


A Mol tegnapi záróára, a 14 900 közelében egyensúlyozott, attól elszakadni érdemben nem pozitív, sem negatív irányba nem tudott.


A Magyar Telekom jegyzése emelkedett a legdinamikusabban kedd reggel, 1.6 százalékos pluszban 781 forintig, míg a Richter másfél százalékkal forgott drágábban, mint előző nap zárásban, 38 615 forinton.

A részvény- és devizaárfolyamokról itt tájékozódhat, real-time árfolyam oldalunkat itt érheti el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK