Elnapolták a pánikot a tőzsdén

Egyelőre csalódniuk kellett azoknak, akik a szerdai amerikai tőzsdezárás alapján nagy esést vártak a magyar tőzsdén csütörtökön.
NAPI, 2010. július 1. csütörtök, 11:55
Fotó:

A BUX ugyan kezdetekben erőteljesebb eséssel indította a napot, azonban délre már csak 0,5 százalékos mínuszban volt, ami 20 949 pontos értéket jelentett. A vezető részvények közül, ahogy az eső napokon lenni szokott az OTP jár az élen a lecsúszásban. A bankrészvény azonban az előző napi száguldásához képest viszonylag kisebb mértékben 1,2 százalékkal 4709 forintig csökkent.

Ugyanakkor a Magyar Telekom 0,5 százalékkal 640 forintig, míg a Richter 0,7 százalékkal 41 700 forintig csökkent.

A Mol viszont jól tartja magát, a délelőtt pluszban is forgó részvény dél körül 19 400 forinton stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK