Elolvadt a BÉT ereje

A reggeli erős kezdést követően délután kettő óra körülre elfogyott a Budapesti Értéktőzsde részvényindexének a lendülete.
Napi.hu, 2015. november 19. csütörtök, 13:55
Fotó: MTI/EPA

A BUX délután kettő órakor 0,1 százalékos pluszban járt, 23 303 pontnál. A vezető részvények közül kora délutánra a Richter átkerült a negatív tartományba: erős kezdés után a gyógyszeripari papírok mínusz nullában járt, azaz hajszállal a szerdai zárószintje alatt, 5110 forintos árfolyamnál.

A Mol 13 740 forinton stagnált, miután a délelőtt folyamán a nyereséges zónából átlendült a veszteséges zónába - innen szépített a szerdai zárószint közelébe.

Az OTP ezzel szemben egészen jól tartotta magát, 0,3 százalékos emelkedéssel 6045 forinton állt. A Magyar Telekom részvényeinek szintén sikerült a nyereséges zónában lavíroznia délelőtt, a papírok 0,2 százalékkal értek többet a szerdai zárószintnél, azaz 410 forintot értek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK