Elolvadt a lendület a nap végére

Az OPEC-ülés körüli felfokozott várakozások miatt nagy lendülettel indult a kereskedés az Wall Streeten, de ez a lendület elhalt a nap végére. Európában kicsit jobbra sikeredett a zárás.
Napi.hu, 2016. november 30. szerda, 22:56
Fotó: Reuters

Az OPEC-ülést övező felfokozott várakozások miatt új történelmi csúcson nyitott az amerikai Dow Jones index, ám ez a nap végére szinte teljesen eltűnt és a mutató az előző napi szintjén zárt. Az S&P-500 0,3, a Nasdaq 1,1 százalékot esett.

Európában pozitívabb lett a mérleg: az FTSE-100 és a DAX 0,2, a CAC-40 0,6 százalékot emelkedett, a Stoxx Europe 600 indexe 0,3 százalékot erősödött. A madridi IBEX-35 0,2, a milánói FTSE MIB 2,2 százalékkal zárt az előző napi szintje felett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK