Elolvadt a reggeli öröm

A BUX index délutánra már csökkenésbe váltott.
NAPI, 2012. július 18. szerda, 14:16
Fotó: Napi.hu

Délután két órakor már fél százalék mínuszban járt a reggel még enyhén emelkedő BUX, a vezető mutató értéke 17 186 pontra csökkent. A Mol és az OTP is elhyagta magát, a bankpapír árfolyama 0,8 százalékkal lett alacsonyabb, 3424 forint, az olajipari cég részvényei 0,3 százalékkal, 16 640 pontig csúsztak vissza. A Magyar Telekom 1,1 százalékkal lett olcsóbb, 434 forint, a Richter viszont negyed százalékkal, 37 060 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK