Tízpercnyi kereskedés alatt a Mol egy százalékkal 25 440 forintra, az OTP 0,9 százalékkal 8575 forintra erősödött, miközben a Magyar Telekom 911 forinton stagnált, a Richter pedig 0,4 százalékkal 35 705 forintra javult. A forgalom az első percekben nem volt magas, és mindössze két részvény mutatott egy százaléknál nagyobb elmozdulást: a Humet hat százalékkal 106 forintra drágult, a Phylaxia 1,4 százalékkal 143 forintra gyengült.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!