Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Előrehozták a Mikulást: Ben szakállas Bernanke bácsi fog ma este minden longosnak ajándékot hozni - mondta Farkas Róbert a Strategon vezető üzletkötője.
Szerencse, hogy Amerikában még nem állították át az órát, mert így egy órával hamarabb fogjuk megtudni, hogy mennyivel mennek fel a piacok, gyengül a dollár, drágulnak a fejlődő piaci eszközök és ugrik az OTP.
A piacon egyre elterjedtebb az a vélekedés, hogy az 1220-as tavaszi S&P csúcsot is meghaladjuk a Fed jótékony intézkedéseinek hatására.
Az elmúlt két hónap rallyja erre az egy bejelentésre épül - tette hozá Farkas.
A mai nap tehát a feszült kivárásé az európai tőzsdéken, így a BÉT-en is. Az említett Mikulás magyar idő szerint este negyed nyolckor érkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!