A Budai Központi Kerületi Bíróság döntése értelmében Rejtő E. Tibor, a pénzintézet volt vezérigazgatója, Garamszegi Gábor, a Betonútépítő Rt. volt vezérigazgató-helyettese, illetve Bitvai Miklós, az Állami Autópályakezelő Rt. volt vezérigazgatója továbbra is börtönben marad, mert a bíróság szerint tartani lehet a szökésüktől, illetve elrejtőzésüktől - közölte a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága az MTI-vel hétfőn. Rejtő E. Tibort, a K&H Bank volt vezérigazgatóját és Garamszegi Gábort, a Betonút Rt. volt vezérigazgató-helyettesét sikkasztással, míg Bitvai Miklóst, az Állami Autópályakezelő Rt. volt vezérigazgatóját sikkasztással és magánokirat-hamisítással gyanúsítja a rendőrség - mondta el a titkárság munkatársa. Szökés, elrejtőzés, a büntetőeljárás megnehezítésének, a tanúk befolyásolásának és az okiratok elrejtésének veszélye miatt helyezte a bíróság előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat szeptember 7-én egy hónapra. A bírósági tájékoztatás ugyanakkor nem tér ki a szintén előezetes letartóztatásban lévő El Abed Hasan-ra, akit pénzmosás gyanúsítanak a hatóságok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!