Elpárologhat a magyar erő

Meglepő erőt mutatott a nemzetközi piacokhoz képest tegnap a magyar tőzsde, ez ma már várhatóan nem fog kitartani.
NAPI, 2011. december 13. kedd, 08:43
Fotó: Napi.hu

Az európai piacok enyhe pluszban fognak nyitni a tegnapi esés után, ezt követheti a magyar részvénypiac is a kereskedés elején - mondta Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. szakértője. A magyar piac tegnapi relatív jó teljesítménye ma már várhatóan nem fog folytatódni, azonban figyelemmel kell lenni arra, hogy közelegnek az ünnepek, s ez alacsonyabb likviditású, kisebb forgalommal telő napokat eredményezhet a piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK