Mivel a Forrás-részvényekre tett Arago-ajánlat 1200 forintos árfolyama közel 40 százalékkal magasabb az aktuális tőzsdei árnál, s egy nap alatt az árfolyam maximum csak 20 százalékkal mozdulhatna el, a tőzsde vezetése az ajánlati árra vonatkozó korlátozások módosítása mellett döntött. A BÉT határozata értelmében a Forrás részvények árfolyama ma 40 százalékkal mozdulhat el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!