A BUX egy nyereséges délelőtt után délre 0,3 százalékos veszteségbe süllyedt, 23 195 pontnál állt dél körül.

A vezető részvények közül a Richter hajnalban tette közzé gyorsjelentését, melyben összességében kellemes meglepetést okozott, így a részvények árfolyama mintegy 3 százalékos erősödéssel nyitott. Azonban délre ez a lendület is elfogyott ekkorra 0,6 százalékos veszteségbe csúszott át a részvényárfolyam. A papírokkal 5220 forinton kereskedtek.

A Mol szintén erősödött délelőtt, ám dél körülre az előző napi zárószintjéhez került vissza. A részvények 13 780 forintot értek.

Az OTP 0,3 százalékkal esett, részvényei 5920 forintot értek.

A Magyar Telekom egyedüliként tartotta magát, 0,5 százalékos erősödést követően 395 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!