A fő ballaszt most is a Mol, 2,57 százalékos gyengüléssel, de az OTP is közeledik az 1 százalékos veszteséghez. A Richter 0,33 százalékos mínuszig jutott, az MTelekom még tartja magát, 0,21 százalékkal többet ér a tegnapi zárásnál. Az igazi vesztes eddig a több mint 11 százalékkal gyengülő Domus - a Fotex ma tette közzé ajánlatát a kivezetés előtt álló papírra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!