Eltérően változtak a hozamok

A hét első kereskedési napján a referenciahozamok eltérően változtak az állampapírok másodlagos piacán. A hozamgörbe rövid oldalán megugrottak, míg a hosszú oldalon csökkentek a benchmarkok. A hat és tizenkét hónapos DKJ hozama 47, illetve 49 bázisponttal hízott.
Kummer Krisztián, 2003. január 20. hétfő, 15:40
Fotó:

Ezen a héten 3 hónapos diszkont kincstárjegy, valamint 5 és 10 éves kötvények aukcióit tartja az ÁKK. A meghirdetett mennyiségek rendre 25, 40 és 30 milliárd forint. Szerdán a 2003/L és 2003/J államkkötvényekből szervez visszavásárlási aukciót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK