Eltűntek a vevők, már mínuszban a BUX

A BUX kezdeti kismértékű többlete elolvadt délre, a mutató 27 334 ponton 0,1 százalékos mínuszban állt pár perccel a déli harangszó után.
NAPI Online, 2007. október 25. csütörtök, 12:24
Fotó:

A vezető részvények vegyes elmozdulást mutattak, a Mol 0,2 százalékkal 27 290 forintra, a Richter 0,8 százalékkal 37 300 forintra gyengült, míg az OTP és a Magyar Telekom egyaránt 0,2 százalékkal erősödött, előbbi 9180, utóbbi 934 forintra javult. A délelőtt nyertese a Tvnetwork volt, árfolyama 6,7 százalékkal emelkedett, míg a legrosszabbul a Forrás teljesített, 3,2 százalékos leértékelődéssel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK