A vezető papírok közül a Mol 0,4 százalékkal 22 235 forintra gyengült, az OTP 5 forinttal, 0,05 százalékkal 9910 forintra drágult, gyakorltilag stagnál. A Magyar Telekom kurzusa 0,3 százalékékal 1043, a Richteré 0,4 százalékkal 37 150 forintra hízott. Az alsóház képviselői közül a Genesis folytatja remek szereplését, az említett időpontban 15 százalékos pluszban volt a részvény.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!