A meghirdetett 50 milliárd forintos mennyiségre közel 117 milliárd forintos ajánlattömeggel reagáltak az elsődleges forgalmazók a háromhónapos dkj-k keddi aukcióján. Az elfogadott hozamok átlaga 5,83 százalék lett, ami 2 bázisponttal haladja meg a legutóbbi aukciós hozamot, míg a hétfői másodpiaci benchmarktól 2 bázisponttal elmarad. Az ÁKK nem emelte meg az elfogadott ajánlatok összegét, hanem a meghirdetett 50 milliárd forint értékben értékesített kincstárjegyet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!