Elvitték a magyar állampapírokat - jelentős kereslet

A 12 hónapos diszkontkincstárjegyek aukcióján a meghirdetett 40 milliárd forintos csomagra 138,5 milliárd forintnyi ajánlat érkezett.
NAPI Online, 2007. november 15. csütörtök, 13:06
Fotó:

Az ÁKK a jelentős érdeklődés láttán 45 milliárdra emelte az elfogadott mennyiséget. A hozamok 7,23 és 7,27 százalék között szóródtak, a 7,25 százalékos átlag 7 bázisponttal múlja felül a keddi másodpiaci referenciahozamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK