Az OTP árfolyamának a Citigruop felminősítése adhat lökést, az elemzők eladásról vételre módosították ajánlásukat, a célárat meg 4200-ról 7800-ra emelték. Az MNB mára várt 50 pontos kamatcsökentése az egész piacnak, de ezen belül leginkább a MTelekomnak jelenthet segítséget. Emellett Ázsia egy százalékos pluszban van, a dollár pedig egy százléokt gyengült.

Több mint 200 pont BUX-emelkedésre mindez biztosan elég - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője, kérdés,hogy az első öröm után van-e még muníció a folytatáshoz, vagy ismét megindul a lecsogás.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!