Emelkedés követi a makroadatokat

Jól indul a nap az amerikai tőzsdék számára.
NAPI, 2013. április 16. kedd, 15:55
Fotó: Napi.hu

Miután a kereskedés megnyitása előtt napvilágot látott a hír, miszerint a lakásépítések száma 5 éves rekordot döntött, ráadásul a Goldman Sachs is a vártnál jobb negyedéves jelentést tett közzé, megindultak felfelé az amerikai tőzsdék. Ennek megfelelően 25 percnyi kereskedés után mind a Dow Jones ipari átlaga, mind a Nasdaq, de még az is S&P-500 is 0,7 százalékos pluszban tartózkodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK