A vállalati számviteli gyakorlat körüli problémákra mostanában igencsak idegesen reagáló befektetők idegeit ezúttal a brit Cable & Wireless távközlési szolgáltató borzolta fel, s az aggodalmak nyomán ismét nyomás alá kerültek Nyugat-Európában a telekompapírok. Párizsban a PSA Peugeot Citroën és a Renault kedvező eredményei az autógyártók, az Aventis számai pedig a gyógyszercégek részvényeinek árfolyamát lendítették fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!