A fordulatban a vártnál jobb lakáspiaci adat is szerepet játszhatott.

A kereskedés első szűk órája után a Dow Jones ipari átlaga és az S&P 500 index egyaránt 0,6, míg a Nasdaq 0,4 százalék körüli erősödést mutat.

A nap során a nagyobb tőzsdei cégek között csak a Dupont gyorsjelentése várható.

Az újlakáspiaci adat megjelenése után az olaj határidőj jegyzése is fölfelé indult, szeptemberi szállításra ismét 79 dollár fölött jegyezték a NYME-n.

A szektorok között jól teljesítenek a pénzügyi társaságok, és a távközlési szektor is új impulzust kapott az AZ&T Deutsche Bank általi fölminősítésétől.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!