A kedd délutáni erősödés lendülete a mai napra is kitartott az európai piacokon, a német DAX 0,2 százalékos növekedést követően 5937 ponton állt, a londoni FTSE pedig 0,6 százalék körüli erősödéssel nyitott, és 5255 pontig emelkedett.

A londoni kereskedés nyertese az International Hotels, amelyet a Morgan Stanley felértékelő nyilatkozata után 2,7 százalékkal értékeltek drágábbnak a befektetők.

A francia piacon a Vivendi vártnál jobb negyedéves eredménye vezette a növekedést, a médiavállalat közel 3 százalékkal ért többet, mint tegnap. Ennek köszönhetően a CAC-40 is emelkedett és 0,4 százalékkal 3508 pontra erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!