Emelkedéssel indítja a napot az USA

Pluszban az amerikai tőzsdék.
Napi.hu, 2014. január 7. kedd, 15:56
Fotó: Napi.hu

A hétfői gyengülés után markáns pluszokkal nyitottak a tengerentúli indexek, köszönhetően többek között annak, hogy csökkent az USA kereskedelmi deficitje, de az is segítette a kereskedést, hogy európai társaik is a zöld tartományban tartózkodnak.

Ennek megfelelően 25 perccel a nyitás után a a Dow Jones ipari átlaga, a Nasdaq és az S&P-500 is 0,6 százalékos emelkedésnek örülhetett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK