Emelkedéssel indított a tengerentúl

Emelkedő tendenciát mutattak az amerikai tőzsdeindexek a nyitást követően. A szerdán nyilvánosságra hozott inflációs adatok a várakozásoknak megfelelőek lettek, így várható, hogy a vártnál rosszabb lakásépítési adatok sem tántorítják majd el a befektetőket.
NAPI Online, 2007. október 17. szerda, 15:59
Fotó:

A nyitást követően a Dow Jones indexe 0,4 százalékos, az S&P 500-as mutató 0,6 százalékos, míg a Nasdaq indexe 1,1 százalékos emelkedést produkált.
Jót tehet a szerdai kereskedésnek a United Technologies, az Intel és a JPMorgan & Chase a vártnál magasabb profitról szóló harmadik negyedévi jelentése is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK