Emelkedéssel indul az USA

Indexemelkedéssel indult a kereskedés hétfőn az amerikai értékpapírpiacokon.
MTI, 2013. december 23. hétfő, 15:55
Fotó: Napi.hu

A kereskedés kezdetén New Yorkban a DJIA 30 index 0,4 százalék, az S&P 500 index 0,5 százalék, a Nasdaq Composite pedig 0,6 százalék emelkedést mutatott.

Az Apple kínai mobilszolgáltatóval kötött iPhone-értékesítési üzlete már a nyitás előtt nagyot lendített a technológiai részvényeket követő indexek határidős jegyzésén.

Pénteken az indexek emelkedtek, a DJIA 30 és az S&P 500 rekordszinten zárt, Nasdaq Composite pedig több mint egy százalékot erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK