Az amerikai részvénypiac pozitív hangulatban zárt pénteken, s bár ma reggelre a határidős indexek egy kis korrekciót mutatnak, a magyar részvénypiac is emelkedéssel készül nyitni - mondta Vavrek Zsolt az Equilor üzletkötője. 
Mind az OTP mind pedig a Mol indikatív ára magasabban van a pénteki zárónál, ám az üzletkötő nagy mozgásra nem számít a mai napon, s a forgalom is kisebb maradhat.

Az elmúlt napokban reneszánszukat élik a kispapírok, többek között a Rába, Pannergy, RFV szokatlanul nagy forgalom mellett emelkedtek.

Az embernek óhatatlanul eszébe jut, hogy akkor indul meg ez a szegmens, amikor közeleg az emelkedés vége - mondta az üzletkötő. Ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy azok a kisebb részvények tudtak megmozdulni, amelyről pozitív hírek érkeztek, ezzel szemben például a Fotex, a Danubius vagy a Synergon nem tudott becsatlakozni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!