Emelkedéssel nyitott a BUX

Kisebb plusszal indult a kereskedés Budapesten, az emelkedést a gyógyszerpapírok fékezik.
NAPI, 2011. március 1. kedd, 09:25
Fotó:

A BUX 23200 ponton áll, 45 ponttal magasabban a tegnapinál. Az OTP egy százalékot ugrott, 5930-ra, a Mol száz forintot tudott hozzátenni tegnapi 23800-as záróárához.

Szétverték viszont a gyógyszerpapírokat, miután úgy tűnik elég nagy terheket kell viselniük a stabilizációból. A Richtermásfél százalékkal 37400, a hazai szabályozás által jobban sújtott Egis 4,4 százalékkal 19700 forintra esett.

A Telekom viszont erősödik, 1,3 százalékkal ugrott az árfolyama, 558 forintra.  

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK