A piacok pozitívan reagálnak az Ázsiából érkezett kedvező gazdasági hírekre, és az Európai Unió bejelentésére, miszerint Görögország további költségcsökkentő intézkedéseket jelent be a következő napokban. Az S&P-500-as index 0,4 százalékos emelkedéssel 1121, a Nasdaq Composite 0,5 százalékos többlettel 2284, a Dow pedig 0,4 százalékos plusszal 10 440 ponton állt a nyitás után röviddel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!