Emelkedéssel próbálkozhat a Mol

Kisebb amerikai korrekció után felfelé lépegethet a BUX. Az OTP továbbra is mellőzött lehet, az indexet a Mol emelheti.
NAPI, 2010. szeptember 23. csütörtök, 08:52
Fotó:

Nincs dinamikája az esésnek, az emelkedés pedig okafogyott. Miután nem történt semmi nagy esemény a világban ma ismét megpróbálhatunk fölfelé lépegetni - vélekedett NYári Zsolt a KBC üzletkötője, aki szerint a plusz most megmaradhat a kereskedés második felében is.
Az OTP megint lemaradó lehet, a Mol viszont próbálkozhat a felpattanással, ami 200-500 forint közötti pluszt jelenthet az olajpapír esetében.
Nyári véleménye szerint érdemben a következő napokban sem tudunk felfelé haladni, a szeptember - október mumusként hat a befektetőkre. Az OTP kitörés behalt, ami elvette a longosok kedvét, így csak akkor lelkesednének újra be a szerelők, ha nagyobb felfelé mozgást produkálna a bankpapír.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK