Emelkedéssel zárt Nyugat-Európa

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden.
Papp Zsolt, 2017. április 4. kedd, 18:12
Fotó: Reuters

A londoni FTSE100 index 0,52 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,21 százalékos plusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,31 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot - írja az MTI.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 83 cent emelkedéssel 53,95 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,20 százalék, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,01 százalék pluszban volt, miközben a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,04 százalék erősödést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK