Emelkedéssel zárt Nyugat-Európa

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn - írja az MTI.
Szász Péter, 2017. október 2. hétfő, 17:59
Fotó: Reuters

A londoni FTSE100 index 0,84 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,56 százalékos plusszal, a párizsi CAC-40 mutató 0,35 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1 dollár 9 cent csökkenéssel 55,70 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,33 százalékos, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,21 százalékos pluszban volt, miközben a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,19 százalék emelkedést jelzett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK