A háromhónapos diszkontkincstárjegyek mai aukcióján a meghirdetett 30 milliárd forintnyi csomagra 135 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatot, miből az ÁKK a meghirdetett mennyiségnek megfelelően fogadott el. A hozamok 7,45 és 7,68 százalék között szóródtak, az átlag 7,67 százalék volt, ami 14 bázisponttal haladta meg a tegnapi másodpiaci referenciahozamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!