Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az Államadósság Kezelő Központ a 12 hónapos futamidejű DKJ-k mai aukcióján az eredetileg meghatározott 30 milliárd forintnyi mennyiséget értékesítette, 1,3-szeres (41 milliárd forint) túljegyzés mellett. Az elfogadott hozamok 8,90-9,36 százalék között szóródtak, az átlaghozam 9,27 százalék lett, ami 9 bázisponttal múlja felül a két héttel korábbit, a tegnapi másodlagos piaci benchmarknál pedig 6 bázisponttal magasabb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!