Emelkedett a háromhónapos dkj-hozam

Több mint két és félszeres lefedettség, valamint a tegnapi benchmarkhoz képest emelkedő hozam mellett keltek el a háromhónapos diszkontkincstárjegyek a mai aukción.
NAPI Online, 2007. szeptember 11. kedd, 12:11
Fotó:

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) által meghirdetett szokásos, 25 milliárdos mennyiségre 67 milliárd forintos ajánlattömeggel válaszoltak az elsődleges forgalmazók. Az elfogadott hozamok 7,48-7,59 százalék között szóródtak, a 7,57 százalékos átlag az egy héttel korábbit 2 bázisponttal múlta alul, ám a hétfői másodpiaci benchmarkhoz képest 7 bázisponttal magasabb lett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK