Kedvező nemzetközi hangulatban jól néznek ki a magyar papírok. Pozitív jel, hogy hozta éves tervét az OTP és hasonlóan pozitív az MTelekom 74 forintos osztaléka. Technikailag az Egis 19 400-19 500 körül kitörés körüli szinten van. A Richterben 42 000 fölötti zárás esetén ugyancsak optimista lenne a kép - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. 

A Mol pedig szektorálisan jó, az energetika felülsúlyozása zajlik világszerte, így a papírtól új csúcsot vár az üzletkötő.

A jelenlegi hangulatban száz-kétszáz pontos BUX-emelkedést jelentő lassú felfelé mozgás a legvalószínűbb - tette hozzá.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!