Emelkedhet az OTP - jöhet forintcsúcs is

Pozitív hangulatban nyithat a tőzsde, az OTP megpróbálkozhat a 6400-as szintek tesztelésével - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.
NAPI, 2011. május 11. szerda, 08:50
Fotó:

Amerika erősen zárt tegnap, és Ázsiában is jó volt a hangulat, a devizaárfolyamok is a kockázatvállalás kisebb emelkedését sugallják. A bankpapírt segítheti a forint ereje, Nyári szerint érik egy újabb lokális csúcs ez eurhuf árfolyamában.

A Mol a viszonylag nagy esés után enyhe korrekciós fázisban van, de 23650-nél feljebb egyelőre nincs ereje menni.

Erősebb ellenállás a 23900 az olajpapír esetében. A fölfelé mozgást a 104,30-ra dráguló olaj segítheti.

Ma az Egis és a Richter gyorsjelentését is lereagálhatják a befektetők: az Egisnél inkább pozitív árfolyamreakcióra számít az üzletkötő, míg a vártnál gyengébb számokat közlő Richternél az eladói oldal erősödhet meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK