Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,63 százalék, az euróövzeti EuroStoxx50 index 0,64 százalék emelkedéssel kezdte a pénteki kereskedést.

A londoni FTSE-100 index 0,55 százalékkal nyitott magasabban, a frankfurti DAX index 0,68 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,71 százalékkal emelkedett kezdéskor. Madridban 0,39 százalékkal, Milánóban 0,66 százalékkal erősödött a tőzsdeindex a pénteki nyitáskor.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1,48 pontos csökkenéssel, 39 069,49 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest alig változott - írja az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!