Emelkedik a BUX, száguld a Mol

Párhuzamosan az európai börzékkel emelkedik a BUX is, a mutató délben 7262 ponton, szerdai értékénél 62 ponttal magasabban állt. A vezető részvények közül a Mol teljesít legjobban, az olajipari papír több, mint két százalékos erősödést könyvelhetett el eddig.
Mezősi Tamás, 2003. március 13. csütörtök, 12:19
Fotó:

A Matáv a nyitáshoz képest ugyan olcsóbb lett, ám még így is 5 forinttal előző záróára felett, 718 forinton kereskednek vele. Az OTP fél százalékos pluszban 2256 forinton forog, a gyógyszergyári papírok szerény mértékben drágulnak. A Pannonplast a tulajdonosi csatározások nyomán tovább drágul, ma újabb 30 fornttal kapaszkodott magasabbra jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK