Emelkedik az OTP

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,2 százalékos eséssel 22 511 ponton állt a kereskedés első órájában.
NAPI, 2010. szeptember 1. szerda, 09:46
Fotó:

A kereskedés kezdetén minden blue chip mínuszban állt, ahonnan fél tíz után az OTP-nek sikerült a pozitív tartományba feltornásznia magát.

Az OTP a reggeli mínuszok után 0,5 százalékkal ért többet a keddi záróértéknél, a bank papírjai 4820 forinton forogtak.


A Mol papírjai szintén 0,5 százalékkal estek és 20 900 forintot adtak az olajipari vállalat részvényeiért.


A legnagyobb veszteséggel a Magyar Telekom kezdte a napot, a telekommunikációs cég 1,2 százalékos eséssel 680 forinton állt délelőtt.


A Richter 0,2 százalékkal ért kevesebbet a keddi záróértékhez képest, a nagyobbik gyógyszeripari cég papírjai 46 790 forinton forogtak.


Az Egis viszont ezzel szemben 0,5 százalékos emelkedéssel 20 400 forintot ért a nap kezdetén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK