Emelkedik az üzemanyagok ára

Június 19-én, szerdán 0 órától a Mol Rt. a motorbenzin és a gázolaj fogyasztói árát literenként 2 forinttal emeli. Az autógáz ára nem változik. A Mol az elmúlt napokban a nemzetközi kőolajpiacokon tapasztalt kőolajár emelkedéssel magyarázza a lépést. A javasolt fogyasztói ár a 95-ös ólmozatlan benzinnél 217,50 Ft/l, a 98-as ólmozatlan benzinnél 226,50 Ft/l, a gázolajnál 196,00 Ft/l lesz.
NAPI, 2002. június 17. hétfő, 12:16

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK