A részvénypiac forgalma délelőtt 2,3 milliárd forint volt, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest. A Mol 80 forinttal, 0,39 százalékkal 20 530 forintra erősödött - írja az MTI.

Az OTP-részvények ára 58 forinttal, 0,65 százalékkal 8959 forintra nőtt. A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,19 százalékkal 518 forintra csökkent.

A Richter-papírok árfolyama 60 forinttal, 0,94 százalékkal 6440 forintra emelkedett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!