Szerdán a beszerzési-menedzser indexek adják a főbb izgalmakat, ezekből a kereskedés megnyitása utáni első 80 percben a francia index látott napvilágot. Ez viszont 17 hónapos csúcson zárt, viszont továbbra is 50 pont alatt (49,8 ponton), így a szektor szereplői továbbra is inkább visszaesést várnak. Ezt viszont már elég volt ahhoz, hogy pluszba lökje a tőzsdéket, a párizsi CAC-40 és a londoni FTSE-100 0,6 , míg a frankfurti DAX 0,5 százalékos pluszban állt ekkor. Később egy német és egy eurózónás BMI adat is meghatározhatja a kereskedési irányt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!