A Tesco papírjai a jó általános hangulat ellenére 1,9 százalékot estek, miután a vállalat bejelentette, hogy vezérigazgatója, Terry Leahy a jövő márciusban visszavonul. A remek eredményt bejelentő Aggreko részvényei 5,2 százalékot, a svájci ABB által felvásrlandó Chloride papírjai pedig 18,2 százalékot ugrottak. A keddi nyitást követően a londoni FTSE100 0,2 százalékkal, a franfurti DAX 0,3 százalékkal, a francia CAC 40 pedig 0,4 százalékkal állt magasabban a hetfői záráskori értékénél.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!