Emelkednek a vezető európai tőzsdék

Emelkedéssel nyitottak a vezető európai tőzsdék.
NAPI, 2011. február 14. hétfő, 10:40
Fotó:

A vezető indexek erősödésével indult a kereskedés hétfőn a meghatározó nyugat-európai tőzsdéken. Az FTSE-100, a londoni tőzsde vezető mutatója 0,3 százalékos, a frankfurti DAX index 0,5 százalékos, a CAC-40 párizsi mutató 0,6 százalékos emelkedéssel nyitott.

A drágulást a pluszban lévő amerikai határidők segítették, amellett, hogy az Egyiptomi fejlemények is jó hatással voltak a részvénypiacokra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK