Emelkedni tudott Budapest

Jó teljesítménnyel zárta a hetet a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. szeptember 12. péntek, 17:30
Fotó: Reuters

A kereskedés végén 18691,8 ponton állt a BUX, ami 0,29 százalékos emelkedést jelent a nyitóértékhez képest. A blue chipek közül az OTP vesztett 0,45, a Richter pedig 0,02 százalékos mínuszban végzett, míg a Mol 0,99, a Magyar Telekom pedig 1,36 százalékot hízott.

A forgalmat tekintve nincs meglepetés: az OTP végzett ugyanis az első helyen 1,9 milliárddal, a Richter 771 millióval fért fel a második helyre, a Mol a harmadik 712 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK