Emelkedő árfolyamok a Távol-Keleten

Ismét a 11 ezer pont közelébe emelkedett a Nikkei indexe, a tokiói börzemutató néhány perccel ezelőtt 10995 ponton zárt, ami 0,3 százalékos erősödést jelent.
Madarász János, 2004. november 10. szerda, 08:08
Fotó:

A nyertes oldalon elsősorban a gyógyszergyárak papírjai szerepeltek, de a nagy exportőrök részvényeit is keresték a befektetők. A Nikkei megugrásával szemben TOPIX index lényegében stagnált és 1001 ponton fejezte be a kereskedést.
A térség más tőzsdéin is optimista volt a hangulat hongkongi HSI közel egy százalékkal 13900 pont közelébe ugrott, míg a dél-koreai Kospi értéke 2 százalékkal 860,5 pontra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK