Emelkedő hozamok

Az állampapírpiacon bár megszűnt az elmúlt napokra jellemző bizonytalanság, a befektetők láthatóan távol maradtak a kereskedéstől. A másodlagos piacon referenciahozamok többsége alacsony forgalom mellett egyelőre, ha csak néhány bázisponttal is, de tovább emelkedett. Látványos kivételt csak az aukción is szereplő egyéves lejárata jelenet, amire 23 bázisponttal 9,13 százalékra nőtt a piaci átlaghozam.
Madarász János, 2002. május 23. csütörtök, 17:50

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK