Délben a Budapesti Értéktőzsde indexe a 11 501 ponton állt. A Mol 5 forintos pluszban volt 8200 forintot ért, az OTP 41 forinttal emelkedett hétfőhöz képest, 4296 forinton állt. A Matáv és a Richter mínuszban volt, a távközlési társaság 1 forintot csökkenve 851, a Richter 105 forintot csökkenve 18 650 forinton állt. A Linamar 43 forintot zuhant, délben már csak 902 forintot ért, a Graphisoft 1370 forintig gyengült. Teleregényeket és szappanoperákat sugárzó új csatornát indít a hamarosan a TV2. Az SBS Broadcasting tulajdonában lévő kereskedelmi adó egy olyan nemzetközi kábelcsatornán indulna el, amely már most is elérhető Magyarországon, a célcsoportja pedig a nők lesznek A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Indián nyár címmel hirdetette 300 millió forint keretösszegű pályázatát - hangzott el a MNAÜ mai sajtótájékoztatóján. Európa legnagyobb gazdaságában a vártnál nagyobb mértékben nőtt a befektetői bizalom - írta a Bloomberg. Az Európai Bizottság feltételek nélkül jóváhagyta két lemezcég, a Sony Music és a BMG fúzióját, így a Vivendihez tartozó Universal Music Group komoly riválist kaphat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!