Emelkedőben Európa

Stagnálás közeli állapotban a főbb indexek.
NAPI, 2013. január 15. kedd, 11:26
Fotó: Napi.hu

A kezdeti mínuszokat pluszok váltották fel a főbb európai tőzsdéken. A nap elején még az USA csődje miatt féltek a kereskedők, ami nem csak az tőzsdék, hanem a bankok teljesítményén is meglátszott. A délelőtt folyamán azonban megnyugodtak a kedélyek így délelőtt fél 12-kor a londoni FTSE-100 0,07, a frankfurti DAX 0,01, míg a párizsi CAC-40 0,24 százalékos pluszban állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK