Emelte OTP-célárát a UBS

A UBS 8140 forintról 8950 forintra emelte az OTP-re vonatkozó célárát, a legfőbb ok az akvizíciók várható eredménynövelő hatása - írja a Concorde Call.
NAPI Online, 2006. november 21. kedd, 10:49
Fotó:

A befektetési bank a nettó eredményvárakozását 2 százalékkal emelte, vétel ajánlásukat fenntartják, mert így még mindig vonzó emelkedési potenciált látnak a részvényekben. A UBS az akvizíciók finanszírozása részleteinek megismerése után újraszámolta azok várható hatását. Eszerint a 2006-os EPS 2 százalékkal csökken ugyan, azonban a 2007-es 3 százalékkal, a 2008-as pedig 4 százalékkal növekszik majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK